Toe aan een leuke uitdaging?

Teamleider logistiek 

Omschrijving

Hou jij van mensen motiveren en heb jij ervaring als teamleider? Heb je affiniteit met fruit en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Word teamleider logistiek bij Fruitkracht in Drachten!

Over de functie

Als teamleider logistiek ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van het team, met als doel een goede werksfeer te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt. Jij bent de steunpilaar voor je teamleden en zorgt dat het logistieke proces binnen Fruitkracht op rolletjes loopt. 

Naast het aansturen van het team, werk je actief mee. Jouw ondersteunende aanpak maakt dat je een waardevolle bijdrage levert aan het efficiënt en effectief laten verlopen van het proces. Je hebt oog voor kwaliteit en voert kritische kwaliteitscontroles uit op het verse fruit, omdat je geeft om het leveren van de beste producten aan onze klanten. 

Jij houdt van een harmonieuze werkomgeving en zorgt ervoor dat conflicten tijdig worden opgelost. Je bent stressbestendig en proactief, waardoor je problemen tijdens piekmomenten snel kunt signaleren en oplossen. Bovendien draag je zorg voor de veiligheid en hygiëne in de loods, waarbij je ervoor zorgt dat alle teamleden in een veilige werkomgeving kunnen werken. 

Zo ziet jouw werkweek er ongeveer uit:  
 

 • Maandag, dinsdag, woensdag: inladen van bussen, schoonmaken loods en bussen, klaarzetten voor uitladen in de middag, ‘Too good to go’ boxen klaarzetten, inpakken van fruitboxen 
 • Donderdag: kwaliteitscontrole verse fruit, voorbereidingen treffen voor de vrijdag 
 • Vrijdag: inpakken van fruitboxen en voorbereidingen treffen voor de maandag 

Iedere dag organiseer en controleer je het uitgevoerde werk. Je houdt een strakke planning aan zodat de bezorgers op tijd kunnen vertrekken. Ook is het belangrijk dat je een vroege vogel bent, je werkdagen kunnen namelijk om 05:30 uur beginnen. Voordeel daarvan is dat je iedere middag vroeg kunt afsluiten! 

Wat doet Fruitkracht precies

Fruitkracht is een jong en snelgroeiend bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Ze bezorgen wekelijks verse en gezonde fruitboxen aan bedrijven en instellingen. Vitaliteit op de werkvloer is voor bedrijven en werknemers steeds belangrijker. Hoe fijn is het daarom als een werkgever je iedere dag gratis vers fruit aanbiedt!  

Duurzaamheid & Fruitkracht 

De fruitboxen kunnen de bedrijven zelf samenstellen en bevatten o.a. lokaal en seizoensgebonden fruit. Het fruit wordt wekelijks rechtstreeks bij de telers opgehaald. Vanaf juni heeft Fruitkracht tevens een compleet elektrische bus om nog zuiniger te bezorgen in Noord-Nederland. 

Tijdens het sorteren van de fruitboxen wordt de kwaliteit van het fruit beoordeeld. Het fruit dat niet goed genoeg is voor de verkoop, wordt gedoneerd aan instanties. Daarnaast wordt al het overgebleven fruit aan het eind van de week naar de voedselbanken gebracht. Zo voorkomen ze voedselverspilling en helpen ze de mensen die het hard nodig hebben. 

Wat je krijgt

 • Een startsalaris van € 3000,00 bruto per maand o.b.v. fulltime 
 • Daarboven op vakantiedagen en vakantiegeld 
 • Je komt direct op contract bij Fruitkracht! 
 • 32 uur per week, verdeeld over 5 werkdagen 
 • Starten vanaf september 2023 
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend bedrijf 
 • Een leuk en enthousiast team 
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden 

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of aantoonbaar hbo-denkniveau 
 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van een team en het bieden van ondersteuning 
 • Communicatief sterk, stressbestendig en proactief 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

Enthousiast?

Reageer direct om kennis te maken of stuur ons een Whatsapp bericht via: http://wa.me/31620014709

Reageer op deze vacature

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.